Dränering i Klintehamn

Dränering i Klintehamn, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Klintehamn. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Klintehamn. Du kanske bor i Klintehamn och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Klintehamn. För att få det bästa priset för dränering i Klintehamn ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Klintehamn

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Klintehamn som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Per Svensson Gräv & Markarbete
Sanda Gervalds 150
623 79 Klintehamn


Ulfs Entreprenad AB
Fröjel Gannarve 176
623 55 Klintehamn


Fridensfors Maskintjänst AB
Sanda Stenhuse 989
623 79 Klintehamn


Norragårds Sten & Anläggning AB
Sanda Norrgårde 437
623 79 Klintehamn


Norragårds Sten Och Anläggning AB
Sanda Norrgårde 437
623 79 Klintehamn

Pris för dränering i Klintehamn

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Klintehamn kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Klintehamn rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Klintehamn

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Klintehamn. Nedan följer några fakta om den staden Klintehamn där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Area: 212,09 hektar
Befolkning: 1363, år 2010

Här kan du läsa mer om området Klintehamn om du vill veta mer om Klintehamn än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Klintehamn, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Klintehamn. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Klintehamn som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Gotland.

Husgrunder i Klintehamn

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Klintehamn. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Klintehamn från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Klintehamn.