Dränering i Tingstäde

Dränering i Tingstäde, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Tingstäde. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tingstäde. Du kanske bor i Tingstäde och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Tingstäde. För att få det bästa priset för dränering i Tingstäde ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Tingstäde

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Tingstäde som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hultgrens Mark & Anläggning AB
Stenkyrka Garde 185
624 42 TINGSTÄDE


Myrvälder Maskin & Entreprenad
Tingstäde Myrvälder 420
624 44 TINGSTÄDE


Björkegren, Hans Erik
Martebo Pajse 313
624 40 TINGSTÄDE

Pris för dränering i Tingstäde

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Tingstäde kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Tingstäde rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Tingstäde

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Tingstäde. Nedan följer några fakta om den staden Tingstäde där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Area: 115,63 hektar
Befolkning: 265, år 2010

Här kan du läsa mer om området Tingstäde om du vill veta mer om Tingstäde än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Tingstäde, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Tingstäde. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Tingstäde som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Gotland.

Husgrunder i Tingstäde

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Tingstäde. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Tingstäde från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Tingstäde.