Dränering i Kungsbacka

Dränering i Kungsbacka, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Kungsbacka. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kungsbacka. Du kanske bor i Kungsbacka och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Kungsbacka. För att få det bästa priset för dränering i Kungsbacka ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Kungsbacka

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Kungsbacka som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

TM Bygg & Riv AB
Göteborgsv. 587 A
434 96 Kungsbacka


Kungsbacka Mark o. Fastighetstjänst HB
Siggadalsv. 24
434 99 KUNGSBACKA


Kungsbacka Åkeri AB
Höglandav. 5
434 95 KUNGSBACKA


Börje Hansson Entreprenad HB
Ringlatorpsv. 126
434 99 KUNGSBACKA


Sven-Arnes
Össlövsv. 36
434 98 Kungsbacka


Jerrys Sprängtjänst AB
Björsgårds v. 123
434 97 KUNGSBACKA


Bernies Sprängtjänst
Blåklintsv. 85
434 45 Kungsbacka


Anderssons Kran & Entreprenad AB
Stamv. 11
434 97 KUNGSBACKA


Fällgrens Gräv
Ålgårdav. 79
434 97 KUNGSBACKA

Pris för dränering i Kungsbacka

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Kungsbacka kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Kungsbacka rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Kungsbacka

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Kungsbacka. Nedan följer några fakta om den staden Kungsbacka där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Area: 1 002,57 hektar
Befolkning: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om området Kungsbacka om du vill veta mer om Kungsbacka än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Kungsbacka, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Kungsbacka. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Kungsbacka som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Halland.

Husgrunder i Kungsbacka

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Kungsbacka. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Kungsbacka från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Kungsbacka.