Dränering i Backe

Dränering i Backe, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Backe. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Backe. Du kanske bor i Backe och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Backe. För att få det bästa priset för dränering i Backe ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Backe

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Backe som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Vängel Entreprenad, AB
Vängel 380
880 50 BACKE


Vängel Åkeri AB
Vängel 390
880 50 BACKE

Pris för dränering i Backe

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Backe kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Backe rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Backe

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Backe. Nedan följer några fakta om den staden Backe där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Area: 126,21 hektar
Befolkning: 599, år 2010

Här kan du läsa mer om området Backe om du vill veta mer om Backe än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Backe, fanns det 2 olika dräneringsföretag att välja mellan i Backe. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Backe som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Backe

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Backe. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Backe från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Backe.