Dränering i Bräcke

Dränering i Bräcke, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Bräcke. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bräcke. Du kanske bor i Bräcke och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Bräcke. För att få det bästa priset för dränering i Bräcke ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Bräcke

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Bräcke som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kommunförråd Bräcke
Tippgränd 4
840 60 Bräcke


Sven-Göran Svensson
Nyhem 542
840 60 Bräcke


Valterssons Entreprenad & Hyrmaskiner AB
Riksv. 5
840 60 Bräcke


Anders Isaksson Entreprenad O. Allservice AB
Nyhem 258
840 60 Bräcke


Entr. Tommy Nordström
Gimån 202
840 60 Bräcke

Pris för dränering i Bräcke

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Bräcke kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Bräcke rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Bräcke

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Bräcke. Nedan följer några fakta om den staden Bräcke där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Area: 200,24 hektar
Befolkning: 1651, år 2010

Här kan du läsa mer om området Bräcke om du vill veta mer om Bräcke än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Bräcke, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Bräcke. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Bräcke som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Bräcke

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Bräcke. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Bräcke från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Bräcke.