Dränering i Föllinge

Dränering i Föllinge, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Föllinge. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Föllinge. Du kanske bor i Föllinge och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Föllinge. För att få det bästa priset för dränering i Föllinge ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Föllinge

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Föllinge som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Storåns Energi
Storåbränna 122
830 60 FÖLLINGE


Stattin, Tord Oskar
Ottsjön 334
830 60 FÖLLINGE


Sven Erik Jonssons Traktorföretag
Lägdenv. 10
830 60 FÖLLINGE


Norrlands Constructions Bygg & Mark AB
Långg. 23
830 60 FÖLLINGE

Pris för dränering i Föllinge

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Föllinge kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Föllinge rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Föllinge

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Föllinge. Nedan följer några fakta om den staden Föllinge där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Area: 150,38 hektar
Befolkning: 485, år 2010

Här kan du läsa mer om området Föllinge om du vill veta mer om Föllinge än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Föllinge, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Föllinge. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Föllinge som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Föllinge

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Föllinge. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Föllinge från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Föllinge.