Dränering i Gäddede

Dränering i Gäddede, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Gäddede. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Gäddede. Du kanske bor i Gäddede och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Gäddede. För att få det bästa priset för dränering i Gäddede ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Gäddede

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Gäddede som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Landsbygdskraft I Norr AB
Junsternäset 110
830 90 Gäddede


Förråd Gäddede och Vattenverk
Björkvattenv. 15
830 90 Gäddede


Prohorse
Junsternäset 110
830 90 Gäddede


Gäddede Städ & Traktortjänst
Strömsv. 4
830 90 Gäddede

Pris för dränering i Gäddede

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Gäddede kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Gäddede rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Gäddede

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Gäddede. Nedan följer några fakta om den staden Gäddede där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Area: 136,21 hektar
Befolkning: 401, år 2010

Här kan du läsa mer om området Gäddede om du vill veta mer om Gäddede än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Gäddede, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Gäddede. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Gäddede som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Gäddede

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Gäddede. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Gäddede från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Gäddede.