Dränering i Hammarstrand

Dränering i Hammarstrand, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Hammarstrand. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hammarstrand. Du kanske bor i Hammarstrand och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Hammarstrand. För att få det bästa priset för dränering i Hammarstrand ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Hammarstrand

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Hammarstrand som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Skogelids Entreprenad AB
Strandv. 3
840 70 HAMMARSTRAND


Västigården
Krokvåg 281
840 70 HAMMARSTRAND


Vikbäckens Energi & Entreprenad AB
Vikbäcken 211
840 70 HAMMARSTRAND


Norrfiber I Hammarstrand, AB
Timotejv. 1
840 70 HAMMARSTRAND


Z Mark & Transport I Hammarstrand AB
Hemv. 17
840 70 HAMMARSTRAND


Pålles Entreprenader AB
Krokvåg Mohemsv. 125
840 70 HAMMARSTRAND

Pris för dränering i Hammarstrand

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Hammarstrand kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Hammarstrand rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Hammarstrand

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Hammarstrand. Nedan följer några fakta om den staden Hammarstrand där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Area: 222,48 hektar
Befolkning: 1052, år 2010

Här kan du läsa mer om området Hammarstrand om du vill veta mer om Hammarstrand än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Hammarstrand, fanns det 6 olika dräneringsföretag att välja mellan i Hammarstrand. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Hammarstrand som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Hammarstrand

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Hammarstrand. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Hammarstrand från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Hammarstrand.