Dränering i Hammerdal

Dränering i Hammerdal, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Hammerdal. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hammerdal. Du kanske bor i Hammerdal och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Hammerdal. För att få det bästa priset för dränering i Hammerdal ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Hammerdal

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Hammerdal som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Förråd Hammerdal
Fyrån
830 70 HAMMERDAL


Dalin, Kjell-Ivar
Gisselås 445
830 70 HAMMERDAL


Markbrukarna i Sikås AB
Sikås Myrtagsv. 202
830 70 HAMMERDAL


Åsens Skog o. Gräv AB
Kvarng. 4
830 70 HAMMERDAL

Pris för dränering i Hammerdal

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Hammerdal kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Hammerdal rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Hammerdal

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Hammerdal. Nedan följer några fakta om den staden Hammerdal där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Area: 229,41 hektar
Befolkning: 974, år 2010

Här kan du läsa mer om området Hammerdal om du vill veta mer om Hammerdal än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Hammerdal, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Hammerdal. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Hammerdal som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Hammerdal

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Hammerdal. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Hammerdal från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Hammerdal.