Dränering i Järpen

Dränering i Järpen, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Järpen. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Järpen. Du kanske bor i Järpen och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Järpen. För att få det bästa priset för dränering i Järpen ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Järpen

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Järpen som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Attacus Mark & Maskin
Norra v. 8 A
830 05 Järpen


Folkessons Entreprenad AB
Huså Husåv. 65
830 05 Järpen


Bengt Johanssons Gräventreprenad
Järpbyn 556
830 05 Järpen


Tverås Maskin & Transport AS
Kallsedet 854
830 05 Järpen


Storsjöodjuret
Skräddarv. 1
830 05 Järpen


Rask Entreprenad, AB
Rista 170
830 05 Järpen


Entreprenader I Krok, AB
Krok 947
830 05 Järpen


C Anderssons Entreprenad AB
Åkroken 920
830 05 Järpen


Attacus Åre Fastighetsutveckling AB
Norra v. 8 B
830 05 Järpen

Pris för dränering i Järpen

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Järpen kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Järpen rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Järpen

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Järpen. Nedan följer några fakta om den staden Järpen där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Area: 217,14 hektar
Befolkning: 1408, år 2010

Här kan du läsa mer om området Järpen om du vill veta mer om Järpen än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Järpen, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Järpen. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Järpen som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Järpen

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Järpen. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Järpen från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Järpen.