Dränering i Oviken

Dränering i Oviken, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Oviken. Det finns 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Oviken. Du kanske bor i Oviken och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Oviken. För att få det bästa priset för dränering i Oviken ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Oviken

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Oviken som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Grävab
Borgen 255
830 24 OVIKEN


Jämtlands Vägunderhåll AB
Oviksv. 24
830 24 OVIKEN


Myre Mark AB
Myrstigen 26
830 24 OVIKEN


TK Gräv AB
Älven 485
830 24 OVIKEN


Ovikens Allservice, AB
Oviksv. 24
830 24 OVIKEN


Josefssons Traktor & Gräv
Långsved 140
830 24 OVIKEN


Kilko Maskin & Grävservice AB
Viken 243
830 24 OVIKEN


Persåsens Entr.
Persåsen 328
830 24 OVIKEN


Magnus Pettersson I Oviken, AB
Myrstigen 26
830 24 OVIKEN


Basses Allservice AB
Västeråsen 821
830 24 OVIKEN

Pris för dränering i Oviken

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Oviken kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Oviken rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Oviken

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Oviken. Nedan följer några fakta om den staden Oviken där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Area: 37 hektar
Befolkning: 143, år 2010

Här kan du läsa mer om området Oviken om du vill veta mer om Oviken än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Oviken, fanns det 10 olika dräneringsföretag att välja mellan i Oviken. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Oviken som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Oviken

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Oviken. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Oviken från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Oviken.