Dränering i Trångsviken

Dränering i Trångsviken, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Trångsviken. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Trångsviken. Du kanske bor i Trångsviken och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Trångsviken. För att få det bästa priset för dränering i Trångsviken ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Trångsviken

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Trångsviken som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Anderssons Traktor AB, Sven
Trång 137
830 47 TRÅNGSVIKEN


Hatten Schakt & Entreprenad AB
Kluk 117
830 47 TRÅNGSVIKEN


Hatten Schakt&Entreprenad KB
Kluk 117
830 47 TRÅNGSVIKEN


Kjellberg Väghyvlar AB
070 - 558 20 65Krokoms Grävtjänst, AB
Åse 328
830 47 TRÅNGSVIKEN

Pris för dränering i Trångsviken

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Trångsviken kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Trångsviken rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Trångsviken

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Trångsviken. Nedan följer några fakta om den staden Trångsviken där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Area: 64,27 hektar
Befolkning: 288, år 2010

Här kan du läsa mer om området Trångsviken om du vill veta mer om Trångsviken än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Trångsviken, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Trångsviken. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Trångsviken som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Trångsviken

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Trångsviken. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Trångsviken från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Trångsviken.