Dränering i Undersåker

Dränering i Undersåker, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Undersåker. Det finns 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Undersåker. Du kanske bor i Undersåker och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Undersåker. För att få det bästa priset för dränering i Undersåker ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Undersåker

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Undersåker som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Brattlands Åkeri AB
Brattland 301
830 10 UNDERSÅKER


Västjämtlands Sprängtjänst
Trillevallen 320
830 10 UNDERSÅKER


Brattlands Grävtjänst
Brattland 160
830 10 UNDERSÅKER


Edsåsdalens Tomtutveckling HB
Edsåsdalen 780
830 10 UNDERSÅKER


Åke Friberg Förvaltnings AB
Rådjursstigen 3
830 10 UNDERSÅKER


Friberg Entreprenad AB, Åke
Rådjursstigen 2
830 10 UNDERSÅKER


Undersåkers Trä o. Transport AB
Åkarv. 21
830 10 UNDERSÅKER


Stamgärde Förvaltning AB
Rådjursstigen 6
830 10 UNDERSÅKER

Pris för dränering i Undersåker

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Undersåker kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Undersåker rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Undersåker

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Undersåker. Nedan följer några fakta om den staden Undersåker där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Area: 80,69 hektar
Befolkning: 438, år 2010

Här kan du läsa mer om området Undersåker om du vill veta mer om Undersåker än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Undersåker, fanns det 8 olika dräneringsföretag att välja mellan i Undersåker. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Undersåker som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jämtland.

Husgrunder i Undersåker

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Undersåker. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Undersåker från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Undersåker.