Dränering i Bor

Dränering i Bor, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Bor. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bor. Du kanske bor i Bor och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Bor. För att få det bästa priset för dränering i Bor ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Bor

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Bor som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Sätermarks Entreprenad
Gällaryd Sjöbygget
330 15 BOR


Mjhs Gräv AB
Hylte
330 15 BOR


Björnkvist Entreprenad AB
Vikav. 9
330 15 BOR


MjS Gräv
Hylte N.
330 15 BOR


Sätermarks Entreprenad AB
Gällaryd Sjöbygget
330 15 BOR

Pris för dränering i Bor

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Bor kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Bor rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Bor

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Bor. Nedan följer några fakta om den staden Bor där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Area: 157,36 hektar
Befolkning: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om området Bor om du vill veta mer om Bor än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Bor, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Bor. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Bor som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Jönköping.

Husgrunder i Bor

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Bor. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Bor från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Bor.