Dränering i Ålem

Dränering i Ålem, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Ålem. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Ålem. Du kanske bor i Ålem och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Ålem. För att få det bästa priset för dränering i Ålem ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Ålem

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Ålem som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Elvingssons Maskinstation
N. Bäckebo 111
384 93 ÅLEM


Elvingssons Maskinstation
N. Bäckebo
384 93 ÅLEM


Svevia AB
Pataholmsv. 7
384 93 ÅLEM


Bäckebo Schakt & Smide AB
N. Bäckebo 503
384 93 ÅLEM


Bills Gräv & Snick
N. Bäckebo 108
384 93 ÅLEM


Elvingssons Maskinstation
N. Bäckebo 110
384 93 ÅLEM

Pris för dränering i Ålem

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Ålem kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Ålem rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Ålem

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Ålem. Nedan följer några fakta om den staden Ålem där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Area: 115,43 hektar
Befolkning: 803, år 2010

Här kan du läsa mer om området Ålem om du vill veta mer om Ålem än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Ålem, fanns det 6 olika dräneringsföretag att välja mellan i Ålem. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Ålem som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Ålem

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Ålem. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Ålem från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Ålem.