Dränering i Färjestaden

Dränering i Färjestaden, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Färjestaden. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Färjestaden. Du kanske bor i Färjestaden och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Färjestaden. För att få det bästa priset för dränering i Färjestaden ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Färjestaden

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Färjestaden som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Skötselbolaget AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


NCC Construction
Industrig. 6
386 32 FÄRJESTADEN


Larssons Lastartjänst
Lokeg. 9
386 93 Färjestaden


Kalmar Bygg & Snickeri
Nybrov. 19
386 34 FÄRJESTADEN


Micke Heurlins Schakt
Tävelsrum 171
386 92 FÄRJESTADEN


Mörbylånga Kommun
Industrigatan
386 32 FÄRJESTADEN


Brostorps Alltjänst AB
Brostorp 230
386 95 Färjestaden


MIBAB
Karlevi Byg. 58
386 93 Färjestaden


Frenatus Invest AB
Henriksdalsv. 2
386 92 FÄRJESTADEN

Pris för dränering i Färjestaden

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Färjestaden kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Färjestaden rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Färjestaden

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Färjestaden. Nedan följer några fakta om den staden Färjestaden där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Area: 463,98 hektar
Befolkning: 5018, år 2010

Här kan du läsa mer om området Färjestaden om du vill veta mer om Färjestaden än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Färjestaden, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Färjestaden. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Färjestaden som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Färjestaden

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Färjestaden. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Färjestaden från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Färjestaden.