Dränering i Kalmar

Dränering i Kalmar, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Kalmar. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kalmar. Du kanske bor i Kalmar och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Kalmar. För att få det bästa priset för dränering i Kalmar ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Kalmar

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Kalmar som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

LSE Mark AB
Dokumentv. 34
394 70 KALMAR


Östschakt Ekonomisk Förening
Husängsv. 11
392 39 Kalmar


Tak & Fasadtvätt Kalmar AB
Mosekrog 241
393 65 Kalmar


Jannes Schakt o. Planering
070 - 349 64 14Skötselbolaget AB
Polhemsg. 30
392 39 Kalmar


Stele, Entreprenad AB
Företagarev. 4 SMEDBY
394 70 KALMAR

Pris för dränering i Kalmar

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Kalmar kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Kalmar rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Kalmar

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Kalmar. Nedan följer några fakta om den staden Kalmar där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Area: 1 950,08 hektar
Befolkning: 36392, år 2010

Här kan du läsa mer om området Kalmar om du vill veta mer om Kalmar än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Kalmar, fanns det 6 olika dräneringsföretag att välja mellan i Kalmar. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Kalmar som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Kalmar

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Kalmar. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Kalmar från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Kalmar.