Dränering i Påskallavik

Dränering i Påskallavik, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Påskallavik. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Påskallavik. Du kanske bor i Påskallavik och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Påskallavik. För att få det bästa priset för dränering i Påskallavik ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Påskallavik

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Påskallavik som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Björnholms Gräv & Alltjänst
Laxöringsv. 14
570 90 PÅSKALLAVIK


Mps Fastigheter
Vattug. 23
570 90 PÅSKALLAVIK


Mark & Anläggningsteknik Påskallavik
Kristdalav. 20
570 90 PÅSKALLAVIK

Pris för dränering i Påskallavik

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Påskallavik kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Påskallavik rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Påskallavik

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Påskallavik. Nedan följer några fakta om den staden Påskallavik där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Area: 112,38 hektar
Befolkning: 1083, år 2010

Här kan du läsa mer om området Påskallavik om du vill veta mer om Påskallavik än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Påskallavik, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Påskallavik. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Påskallavik som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Påskallavik

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Påskallavik. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Påskallavik från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Påskallavik.