Dränering i Torsås

Dränering i Torsås, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Torsås. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Torsås. Du kanske bor i Torsås och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Torsås. För att få det bästa priset för dränering i Torsås ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Torsås

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Torsås som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Torbjörn Johansson
Järnvägsg. 15 H
385 31 TORSÅS


Börje Johanssons Entreprenad
Gettnabo 105
385 93 TORSÅS


Kommunalteknik
Sågverksg. 11
385 34 Torsås

Pris för dränering i Torsås

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Torsås kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Torsås rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Torsås

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Torsås. Nedan följer några fakta om den staden Torsås där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Area: 247,74 hektar
Befolkning: 1848, år 2010

Här kan du läsa mer om området Torsås om du vill veta mer om Torsås än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Torsås, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Torsås. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Torsås som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Torsås

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Torsås. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Torsås från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Torsås.