Dränering i Vena

Dränering i Vena, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Vena. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Vena. Du kanske bor i Vena och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Vena. För att få det bästa priset för dränering i Vena ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Vena

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Vena som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Viktor Hiléns Grävmaskiner AB
Käreby 10
577 92 Vena


Bo Bra Vena Christer Andersson AB
Främsteby Tågaborg
577 93 VENA


Bertil Svenssons Maskinstation
Basebov. 15
577 90 Vena


Iron Design AB
Kristdalavägen 30
577 90 Vena

Pris för dränering i Vena

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Vena kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Vena rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Vena

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Vena. Nedan följer några fakta om den staden Vena där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Area: 79,15 hektar
Befolkning: 367, år 2010

Här kan du läsa mer om området Vena om du vill veta mer om Vena än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Vena, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Vena. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Vena som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kalmar.

Husgrunder i Vena

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Vena. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Vena från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Vena.