Dränering i Lenhovda

Dränering i Lenhovda, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Lenhovda. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lenhovda. Du kanske bor i Lenhovda och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Lenhovda. För att få det bästa priset för dränering i Lenhovda ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Lenhovda

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Lenhovda som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Eijes Gräv AB
Östraby Dalvik
360 73 Lenhovda


AB Kronqvists Åkeri
Långg. 40
360 73 Lenhovda


Tibons AB
Lenhovda-änghult 2
360 73 Lenhovda


Ilbratt, Claes
Herråkra 10
360 73 Lenhovda

Pris för dränering i Lenhovda

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Lenhovda kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Lenhovda rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Lenhovda

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Lenhovda. Nedan följer några fakta om den staden Lenhovda där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Area: 232,76 hektar
Befolkning: 1744, år 2010

Här kan du läsa mer om området Lenhovda om du vill veta mer om Lenhovda än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Lenhovda, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Lenhovda. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Lenhovda som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Kronoberg.

Husgrunder i Lenhovda

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Lenhovda. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Lenhovda från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Lenhovda.