Dränering i Båtskärsnäs

Dränering i Båtskärsnäs, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Båtskärsnäs. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Båtskärsnäs. Du kanske bor i Båtskärsnäs och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Båtskärsnäs. För att få det bästa priset för dränering i Båtskärsnäs ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Båtskärsnäs

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Båtskärsnäs som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

C S B Entreprenad & Konsulting AB
Kajv. 5
952 95 Båtskärsnäs

Pris för dränering i Båtskärsnäs

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Båtskärsnäs kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Båtskärsnäs rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Båtskärsnäs

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Båtskärsnäs. Nedan följer några fakta om den staden Båtskärsnäs där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Area: 95,69 hektar
Befolkning: 296, år 2010

Här kan du läsa mer om området Båtskärsnäs om du vill veta mer om Båtskärsnäs än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Båtskärsnäs, fanns det 1 olika dräneringsföretag att välja mellan i Båtskärsnäs. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Båtskärsnäs som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Båtskärsnäs

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Båtskärsnäs. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Båtskärsnäs från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Båtskärsnäs.