Dränering i Gällivare

Dränering i Gällivare, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Gällivare. Det finns 13 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Gällivare. Du kanske bor i Gällivare och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Gällivare. För att få det bästa priset för dränering i Gällivare ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Gällivare

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Gällivare som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Berggren & Bergman, AB
Transportv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Gällivare Traktor AB
Ågatan 12
982 34 GÄLLIVARE


Euromining AB
Betongv. 1
982 38 GÄLLIVARE


Malmfältens Last & Transport AB
Söderbergsv. 26
982 36 GÄLLIVARE


Mmt Malmfältens Maskin Teknik
Fjällnäsgränd 42 A
982 39 Gällivare


Tommys Last Vitåfors AB
Andra Sidanv. 15
982 39 Gällivare


Wuopios Entreprenad Maskiner AB
Ågatan 10
982 34 GÄLLIVARE


Malmfältens Gräv AB
Björkmansv. 23
982 36 GÄLLIVARE


Josefsson, Olle Sigurd
Nilivaara 174
982 91 Gällivare


Kommunförråd Hjortronet
Oljev. 11
982 38 GÄLLIVARE


Lefa Last Gällivare
Småstuguv. 14
982 38 GÄLLIVARE


Nordvall Entreprenad
Transportv. 5
982 38 GÄLLIVARE


Jors Förvaltning AB
Storg. 6
982 31 Gällivare

Pris för dränering i Gällivare

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Gällivare kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Gällivare rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Gällivare

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Gällivare. Nedan följer några fakta om den staden Gällivare där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Area: 747,79 hektar
Befolkning: 8449, år 2010

Här kan du läsa mer om området Gällivare om du vill veta mer om Gällivare än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Gällivare, fanns det 13 olika dräneringsföretag att välja mellan i Gällivare. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Gällivare som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Gällivare

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Gällivare. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Gällivare från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Gällivare.