Dränering i Gammelstad

Dränering i Gammelstad, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Gammelstad. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Gammelstad. Du kanske bor i Gammelstad och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Gammelstad. För att få det bästa priset för dränering i Gammelstad ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Gammelstad

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Gammelstad som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Brecab, Bröderna Eriksson Consulting AB
Rödklöverstigen 38
954 35 GAMMELSTAD

Pris för dränering i Gammelstad

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Gammelstad kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Gammelstad rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Gammelstad

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Gammelstad. Nedan följer några fakta om den staden Gammelstad där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Area: 619,93 hektar
Befolkning: 4960, år 2010

Här kan du läsa mer om området Gammelstad om du vill veta mer om Gammelstad än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Gammelstad, fanns det 1 olika dräneringsföretag att välja mellan i Gammelstad. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Gammelstad som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Gammelstad

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Gammelstad. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Gammelstad från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Gammelstad.