Dränering i Glommersträsk

Dränering i Glommersträsk, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Glommersträsk. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Glommersträsk. Du kanske bor i Glommersträsk och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Glommersträsk. För att få det bästa priset för dränering i Glommersträsk ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Glommersträsk

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Glommersträsk som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Nito Last AB
Moräng 309
930 81 Glommersträsk


Curt Norman
Hålberg 34
930 81 Glommersträsk

Pris för dränering i Glommersträsk

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Glommersträsk kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Glommersträsk rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Glommersträsk

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Glommersträsk. Nedan följer några fakta om den staden Glommersträsk där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Area: 152,22 hektar
Befolkning: 272, år 2010

Här kan du läsa mer om området Glommersträsk om du vill veta mer om Glommersträsk än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Glommersträsk, fanns det 2 olika dräneringsföretag att välja mellan i Glommersträsk. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Glommersträsk som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Glommersträsk

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Glommersträsk. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Glommersträsk från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Glommersträsk.