Dränering i Hakkas

Dränering i Hakkas, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Hakkas. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hakkas. Du kanske bor i Hakkas och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Hakkas. För att få det bästa priset för dränering i Hakkas ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Hakkas

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Hakkas som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Byggsom AB
Kalixv. 39
980 41 HAKKAS


Tore Israelssons Traktor
Purnu 205
980 41 HAKKAS


Torbjörn Johanssons Skogs- och Entreprenadmaskin
Yrttivaara 39
980 41 HAKKAS


Jan-Eriks Traktortjänst
Satter 54
980 41 HAKKAS


J Wäyrynen AB
Kalixv. 68
980 41 HAKKAS


Txl Bygg & Mark
Prästgårdsv. 6
980 41 HAKKAS

Pris för dränering i Hakkas

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Hakkas kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Hakkas rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Hakkas

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Hakkas. Nedan följer några fakta om den staden Hakkas där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Area: 150,72 hektar
Befolkning: 365, år 2010

Här kan du läsa mer om området Hakkas om du vill veta mer om Hakkas än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Hakkas, fanns det 6 olika dräneringsföretag att välja mellan i Hakkas. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Hakkas som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Hakkas

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Hakkas. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Hakkas från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Hakkas.