Dränering i Haparanda

Dränering i Haparanda, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Haparanda. Det finns 14 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Haparanda. Du kanske bor i Haparanda och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Haparanda. För att få det bästa priset för dränering i Haparanda ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Haparanda

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Haparanda som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Gräv & Last Potila, AB
Vuonov. 27
953 92 Haparanda


Långträsk Last AB
Naartijärvi 76
953 92 Haparanda


Asplunds Last AB
Kirveskariv. 96
953 92 Haparanda


K. Schakt och Transport
Vuonov. 183
953 92 Haparanda


Snäll & Partner AB
Åkerg. 51
953 34 Haparanda


PK Trä & Bygg
V. Esplanaden 51
953 34 Haparanda


Construtec Sweden AB
Företagsv. 5 C
953 33 HAPARANDA


Ahti Jokis Lastmaskiner AB
Björnholmsg. 1
953 34 Haparanda


Forsström Maskin AB
Säivis 146
953 92 Haparanda


S-G Gräv I Haparanda AB
Vetev. 8
953 33 HAPARANDA


Haparanda Lastmaskiner AB
Salmis Majgårdsv. 68
953 92 Haparanda


Markbyggnad Toivanen, AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


Pohjanens Grävmaskiner AB
Åkerg. 33
953 34 Haparanda


Stenudds Grävmaskin AB
Antmans v. 43
953 34 Haparanda

Pris för dränering i Haparanda

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Haparanda kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Haparanda rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Haparanda

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Haparanda. Nedan följer några fakta om den staden Haparanda där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Area: 442,72 hektar
Befolkning: 4856, år 2010

Här kan du läsa mer om området Haparanda om du vill veta mer om Haparanda än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Haparanda, fanns det 14 olika dräneringsföretag att välja mellan i Haparanda. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Haparanda som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Haparanda

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Haparanda. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Haparanda från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Haparanda.