Dränering i Hedenäset

Dränering i Hedenäset, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Hedenäset. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hedenäset. Du kanske bor i Hedenäset och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Hedenäset. För att få det bästa priset för dränering i Hedenäset ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Hedenäset

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Hedenäset som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bröderna Svahn i Norr AB
Älvv. 267
957 95 Hedenäset


Jow:s Gräv Norr AB
Littiäinen 18
957 95 Hedenäset

Pris för dränering i Hedenäset

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Hedenäset kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Hedenäset rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Hedenäset

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Hedenäset. Nedan följer några fakta om den staden Hedenäset där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Area: 198,16 hektar
Befolkning: 270, år 2010

Här kan du läsa mer om området Hedenäset om du vill veta mer om Hedenäset än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Hedenäset, fanns det 2 olika dräneringsföretag att välja mellan i Hedenäset. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Hedenäset som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Hedenäset

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Hedenäset. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Hedenäset från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Hedenäset.