Dränering i Hortlax

Dränering i Hortlax, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Hortlax. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hortlax. Du kanske bor i Hortlax och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Hortlax. För att få det bästa priset för dränering i Hortlax ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Hortlax

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Hortlax som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

FED Construction, KB
Maranv. 26
944 31 HORTLAX

Pris för dränering i Hortlax

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Hortlax kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Hortlax rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Hortlax

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Hortlax. Nedan följer några fakta om den staden Hortlax där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Area: 148,88 hektar
Befolkning: 1248, år 2010

Här kan du läsa mer om området Hortlax om du vill veta mer om Hortlax än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Hortlax, fanns det 1 olika dräneringsföretag att välja mellan i Hortlax. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Hortlax som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Hortlax

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Hortlax. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Hortlax från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Hortlax.