Dränering i Jäckvik

Dränering i Jäckvik, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Jäckvik. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Jäckvik. Du kanske bor i Jäckvik och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Jäckvik. För att få det bästa priset för dränering i Jäckvik ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Jäckvik

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Jäckvik som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Jäckviks Maskin & Transport HB
Skolv. 27
938 95 JÄCKVIK

Pris för dränering i Jäckvik

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Jäckvik kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Jäckvik rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Jäckvik

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Jäckvik. Nedan följer några fakta om den staden Jäckvik där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Jäckvik (eller Jäkkvik) är en fjällby i Arjeplogs kommun utmed Riksväg 95 (Silvervägen), med cirka 30 bofasta invånare. I byn finns Jäckviks fjällgård som drivs av Svenska kyrkan samt Jäckviks kapell. Jäckvik Fjällcenter har en alpin skidanläggning med tre nedfarter, och liften är Sveriges längsta ankarlift med sina 1927 meter.

Area:
Befolkning: 30, år 2010

Här kan du läsa mer om området Jäckvik om du vill veta mer om Jäckvik än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Jäckvik, fanns det 1 olika dräneringsföretag att välja mellan i Jäckvik. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Jäckvik som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Jäckvik

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Jäckvik. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Jäckvik från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Jäckvik.