Dränering i Kalix

Dränering i Kalix, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Kalix. Det finns 13 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kalix. Du kanske bor i Kalix och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Kalix. För att få det bästa priset för dränering i Kalix ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Kalix

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Kalix som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Traktorfirma Anders Segerlund AB
Industrig. 8
952 31 KALIX


Krw Maskin AB
Tjäderstigen 18
952 35 KALIX


J Öbergs Väghyvlar AB
Valhallav. 61 C
952 31 KALIX


Bergström, Per Olof
Ryssbält 39
952 91 KALIX


Börje Larssons Schakt
Smultronstigen 37
952 41 Kalix


Övre Bygdens Traktor- och Utbildningstjänst
Kukasjärvi 288
952 93 KALIX


Roland Mörks Åkeri AB
Smedsg. 23
952 63 Kalix


A Till Ö Consulting, AB
Furuhedsvägen 31
952 31 KALIX


Småkvarns Lantbruk AB
Småkvarn 42
952 92 Kalix


Ingart Olsson Traktorfirma KB
Centralg. 11
952 34 Kalix


Br Isakssons Markteknik, AB
L. Lappträsk 18
952 93 KALIX


Bröderna Gyllecrantz Åkeri AB
Ljungstigen 19
952 51 KALIX


Lindbäck, Nils Roland
Vassholmsv. 3
952 35 KALIX

Pris för dränering i Kalix

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Kalix kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Kalix rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Kalix

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Kalix. Nedan följer några fakta om den staden Kalix där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Area: 757,36 hektar
Befolkning: 7299, år 2010

Här kan du läsa mer om området Kalix om du vill veta mer om Kalix än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Kalix, fanns det 13 olika dräneringsföretag att välja mellan i Kalix. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Kalix som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Kalix

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Kalix. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Kalix från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Kalix.