Dränering i Kalix-Nyborg

Dränering i Kalix-Nyborg, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Kalix-Nyborg. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kalix-Nyborg. Du kanske bor i Kalix-Nyborg och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Kalix-Nyborg. För att få det bästa priset för dränering i Kalix-Nyborg ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Kalix-Nyborg

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Kalix-Nyborg som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

J-Å Jacobssons Traktorer
Centralv. 6
952 50 Kalix


Ökvists Åkeri i Kalix-Nyborg AB, Anders
Skogsv. 4
952 50 Kalix


Anders Morin Entreprenad
Årrasv. 8
952 50 Kalix

Pris för dränering i Kalix-Nyborg

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Kalix-Nyborg kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Kalix-Nyborg rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Kalix-Nyborg

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Kalix-Nyborg. Nedan följer några fakta om den staden Kalix-Nyborg där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Nyborg är en tätort i Kalix kommun. Den är kommunens fjärde största tätort efter Rolfs och den största tätorten på Kalix landsbygd. Nyborg är egentligen benämningen på ett nedlagt sågverk men har kommit att användas som postadress för byarna Ytterbyn och Målsön.

Area: 169,81 hektar
Befolkning: 833, år 2010

Här kan du läsa mer om området Kalix-Nyborg om du vill veta mer om Kalix-Nyborg än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Kalix-Nyborg, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Kalix-Nyborg. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Kalix-Nyborg som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Kalix-Nyborg

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Kalix-Nyborg. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Kalix-Nyborg från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Kalix-Nyborg.