Dränering i Karlsborgsverken

Dränering i Karlsborgsverken, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Karlsborgsverken. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Karlsborgsverken. Du kanske bor i Karlsborgsverken och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Karlsborgsverken. För att få det bästa priset för dränering i Karlsborgsverken ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Karlsborgsverken

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Karlsborgsverken som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Larssons Gräv & Last, Kalix
Vånafjärdsv. 59
952 71 KARLSBORGSVERKEN


K. LarssonS Gräv & Last, Kalix
Vånafjärdsv. 59
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Ubr Allfix
Åsv. 6
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Traktorfirma Egon Jägerving AB
Norrlandsg. 4
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Olsson Maskin i Kalix
Vånafjärdsv. 129
952 71 KARLSBORGSVERKEN

Pris för dränering i Karlsborgsverken

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Karlsborgsverken kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Karlsborgsverken rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Karlsborgsverken

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Karlsborgsverken. Nedan följer några fakta om den staden Karlsborgsverken där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Area: 204,05 hektar
Befolkning: 351, år 2010

Här kan du läsa mer om området Karlsborgsverken om du vill veta mer om Karlsborgsverken än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Karlsborgsverken, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Karlsborgsverken. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Karlsborgsverken som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Karlsborgsverken

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Karlsborgsverken. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Karlsborgsverken från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Karlsborgsverken.