Dränering i Korpilombolo

Dränering i Korpilombolo, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Korpilombolo. Det finns 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Korpilombolo. Du kanske bor i Korpilombolo och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Korpilombolo. För att få det bästa priset för dränering i Korpilombolo ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Korpilombolo

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Korpilombolo som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

David Rantatalo, AB
Tallbackav. 10
980 60 Korpilombolo


T Fagerlönn Entreprenad, AB
BERGSVÄGEN 68 68
980 60 Korpilombolo


Uusitalo Gräv & Markservice
Pirttiniemi 42
980 60 Korpilombolo


Korpilombolo Entreprenad AB
Överkalixv. 7
980 60 Korpilombolo


Stefan Keskitalos Åkeri AB
Teurajärvi 213
980 60 Korpilombolo


Patrik Eriksson
Överkalixv. 7
980 60 Korpilombolo


Hieta, Folke Erik
Lahdenpää 13
980 60 Korpilombolo


Slättholms Maskintjänster, AB
Tallheden 10
980 60 Korpilombolo

Pris för dränering i Korpilombolo

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Korpilombolo kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Korpilombolo rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Korpilombolo

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Korpilombolo. Nedan följer några fakta om den staden Korpilombolo där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Area: 125,13 hektar
Befolkning: 529, år 2010

Här kan du läsa mer om området Korpilombolo om du vill veta mer om Korpilombolo än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Korpilombolo, fanns det 8 olika dräneringsföretag att välja mellan i Korpilombolo. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Korpilombolo som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Korpilombolo

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Korpilombolo. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Korpilombolo från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Korpilombolo.