Dränering i Norrfjärden

Dränering i Norrfjärden, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Norrfjärden. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Norrfjärden. Du kanske bor i Norrfjärden och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Norrfjärden. För att få det bästa priset för dränering i Norrfjärden ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Norrfjärden

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Norrfjärden som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Sandbergs Gräv & Schakt AB
Bygelg. 6
945 91 NORRFJÄRDEN


Öbergs Bussar AB
Vallinsv. 3
945 91 NORRFJÄRDEN


Engmans Last & Schakt AB
Forsv. 48
945 91 NORRFJÄRDEN


Traktorlast C & L Nillson AB
Tallhedsg. 18
945 32 Norrfjärden


Jord, Eld & Vatten i Norrfjärden
S. Alterv. 11
945 91 NORRFJÄRDEN

Pris för dränering i Norrfjärden

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Norrfjärden kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Norrfjärden rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Norrfjärden

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Norrfjärden. Nedan följer några fakta om den staden Norrfjärden där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Area: 189,24 hektar
Befolkning: 1362, år 2010

Här kan du läsa mer om området Norrfjärden om du vill veta mer om Norrfjärden än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Norrfjärden, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Norrfjärden. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Norrfjärden som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Norrfjärden

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Norrfjärden. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Norrfjärden från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Norrfjärden.