Dränering i Öjebyn

Dränering i Öjebyn, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Öjebyn. Det finns 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Öjebyn. Du kanske bor i Öjebyn och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Öjebyn. För att få det bästa priset för dränering i Öjebyn ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Öjebyn

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Öjebyn som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Gräsetableringar i Piteå AB
Mejselv. 3
943 36 öjebyn


Hellströms Bygg AB
Spikv. 9
943 36 öjebyn


Gräv & Transport i Piteå AB
Mejselv. 6
943 36 öjebyn


Bergs Maskin AB
Prylv. 6
943 36 öjebyn


NJH Entreprenad AB
Rågrindsv. 13
943 32 öjebyn


Hyrsam
Hammarv. 28
943 36 öjebyn


Rattik Entreprenad AB
Öjag. 30
943 31 ÖJEBYN


Piteå Mark & Entreprenad AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn


Renberg, Anders
Borgarev. 6 C
943 31 ÖJEBYN


Harry Öbergs Grävmaskiner AB
Fiolg. 7
943 33 ÖJEBYN


Kåbdalis Egendom AB
S. Stationsg. 8
943 31 ÖJEBYN

Pris för dränering i Öjebyn

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Öjebyn kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Öjebyn rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Öjebyn

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Öjebyn. Nedan följer några fakta om den staden Öjebyn där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Area:
Befolkning: 4008, år 1990

Här kan du läsa mer om området Öjebyn om du vill veta mer om Öjebyn än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Öjebyn, fanns det 11 olika dräneringsföretag att välja mellan i Öjebyn. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Öjebyn som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Öjebyn

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Öjebyn. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Öjebyn från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Öjebyn.