Dränering i Överkalix

Dränering i Överkalix, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Överkalix. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Överkalix. Du kanske bor i Överkalix och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Överkalix. För att få det bästa priset för dränering i Överkalix ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Överkalix

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Överkalix som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Anders Isaksson Grävmaskiner
Hedensbyn 212
956 91 ÖVERKALIX


Lindbäcks Lastmaskiner, Gunnar
Hedensbyn 216
956 91 ÖVERKALIX


G. Lindbäck I Överkalix AB
Hedensbyn 216
956 91 ÖVERKALIX


Svevia AB
Industriv. 2
956 32 överkalix


Kommunförråd
Industriv. 1
956 32 överkalix

Pris för dränering i Överkalix

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Överkalix kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Överkalix rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Överkalix

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Överkalix. Nedan följer några fakta om den staden Överkalix där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Area: 106,06 hektar
Befolkning: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om området Överkalix om du vill veta mer om Överkalix än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Överkalix, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Överkalix. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Överkalix som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Överkalix

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Överkalix. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Överkalix från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Överkalix.