Dränering i Övertorneå

Dränering i Övertorneå, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Övertorneå. Det finns 14 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Övertorneå. Du kanske bor i Övertorneå och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Övertorneå. För att få det bästa priset för dränering i Övertorneå ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Övertorneå

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Övertorneå som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Övertorneå Entreprenad AB
Industriv. 3
957 32 övertorneå


Bottnia Berg AB
073 - 033 95 33Fagervalls Skogsmaskiner AB
Aapua 32 A
957 94 övertorneå


Vadam AB
Villav. 9
957 32 övertorneå


Nord Trans AB
Kuivakangas 261
957 92 övertorneå


Jorma Juvani AB
Alv. 14
957 32 övertorneå


Eriksson, Mats Hans Axel
Luppio 265
957 91 ÖVERTORNEÅ


Göran Simu AB
Matarengiv. 17 C
957 31 ÖVERTORNEÅ


Töyräs Åkeri AB
Jänkisjärvi 83
957 91 ÖVERTORNEÅ


Hw:s Grönsaker
Armasjärvi 50
957 91 ÖVERTORNEÅ


Holma, Agneta
Hemv. 14
957 31 ÖVERTORNEÅ


Wo Maskin AB
Soukolojärvi 57
957 92 övertorneå


Manges Gräv
Luppio 226
957 91 ÖVERTORNEÅ


Tornedalens Renprodukter AB
Soukolojärvi 64
957 92 övertorneå

Pris för dränering i Övertorneå

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Övertorneå kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Övertorneå rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Övertorneå

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Övertorneå. Nedan följer några fakta om den staden Övertorneå där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Area: 268,68 hektar
Befolkning: 1912, år 2010

Här kan du läsa mer om området Övertorneå om du vill veta mer om Övertorneå än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Övertorneå, fanns det 14 olika dräneringsföretag att välja mellan i Övertorneå. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Övertorneå som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Övertorneå

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Övertorneå. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Övertorneå från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Övertorneå.