Dränering i Pajala

Dränering i Pajala, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Pajala. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Pajala. Du kanske bor i Pajala och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Pajala. För att få det bästa priset för dränering i Pajala ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Pajala

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Pajala som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

P Dalshälls Åkeri AB
Kaunisvaara 126
984 91 Pajala


Snells Entreprenad AB
Niva 29
984 91 Pajala


Bröderna Fredricksons Gräv & Traktor AB
Peräjävaara 135
984 91 Pajala


FältTeamet AB
Kaunisvaara 155
984 91 Pajala


Välitalos Mek Och Svets
Garvareg. 14
984 32 PAJALA


Mäkis Arctic Ranch AB
Kardis 204
984 92 PAJALA


Svevia AB
Odonv. 25
984 32 PAJALA


Fors Mek & Entreprenad i Pajala AB
Tornedalsv. 30
984 31 Pajala


Pajala Kommun
0978 - 120 00

Pris för dränering i Pajala

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Pajala kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Pajala rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Pajala

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Pajala. Nedan följer några fakta om den staden Pajala där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Area: 377,83 hektar
Befolkning: 1958, år 2010

Här kan du läsa mer om området Pajala om du vill veta mer om Pajala än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Pajala, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Pajala. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Pajala som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Pajala

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Pajala. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Pajala från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Pajala.