Dränering i Piteå

Dränering i Piteå, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Piteå. Det finns 11 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Piteå. Du kanske bor i Piteå och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Piteå. För att få det bästa priset för dränering i Piteå ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Piteå

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Piteå som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mats Granbergs Traktorarbeten AB
Nya Älvv. 371
941 91 Piteå


Norra Halkbanan I Piteå, AB
Fordonsv. 2
941 43 PITEÅ


Walton Öhlund Traktorarbeten, AB
Skäret 45
941 91 Piteå


NCC Construction
Batterig. 10
941 47 PITEÅ


NCC Roads
Batterig. 10
941 47 PITEÅ


SEITEN Byggnads AB
Kyrkbrog. 10
941 31 Piteå


Regoj AB
Fårösundsv. 42
941 65 PITEÅ


Stenström Jan-Erik M.E.F.
Blåbärsstigen 79
941 41 PITEÅ


T. Bergströms Entreprenad AB
Västerg. 14 A
941 33 Piteå


Mikael Söderbergs Traktorer
Brännbergsg. 6
941 43 PITEÅ


J-A - Traktor Tjänst
Andg. 6
941 64 Piteå

Pris för dränering i Piteå

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Piteå kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Piteå rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Piteå

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Piteå. Nedan följer några fakta om den staden Piteå där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Area: 2 473,64 hektar
Befolkning: 22913, år 2010

Här kan du läsa mer om området Piteå om du vill veta mer om Piteå än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Piteå, fanns det 11 olika dräneringsföretag att välja mellan i Piteå. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Piteå som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Piteå

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Piteå. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Piteå från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Piteå.