Dränering i Porjus

Dränering i Porjus, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Porjus. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Porjus. Du kanske bor i Porjus och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Porjus. För att få det bästa priset för dränering i Porjus ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Porjus

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Porjus som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Porjus Åkeri AB
Byggarv. 3
982 60 Porjus


Porjus Entreprenad AB
Byggarv. 3
982 60 Porjus


Lars Nes AB
Vargöv. 1
982 60 Porjus

Pris för dränering i Porjus

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Porjus kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Porjus rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Porjus

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Porjus. Nedan följer några fakta om den staden Porjus där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Area: 73,83 hektar
Befolkning: 328, år 2010

Här kan du läsa mer om området Porjus om du vill veta mer om Porjus än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Porjus, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Porjus. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Porjus som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Porjus

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Porjus. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Porjus från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Porjus.