Dränering i Sangis

Dränering i Sangis, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Sangis. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sangis. Du kanske bor i Sangis och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Sangis. För att få det bästa priset för dränering i Sangis ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Sangis

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Sangis som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Toivonen Maskintjänst & Service AB
Byv. 57
952 72 Sangis


Henning Nilssons Traktor I Luleå AB
Nystadsv. 18
952 72 Sangis


Grynnlandet
Bagarev. 2 B
952 72 Sangis

Pris för dränering i Sangis

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Sangis kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Sangis rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Sangis

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Sangis. Nedan följer några fakta om den staden Sangis där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Area: 247,86 hektar
Befolkning: 572, år 2010

Här kan du läsa mer om området Sangis om du vill veta mer om Sangis än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Sangis, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Sangis. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Sangis som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Sangis

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Sangis. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Sangis från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Sangis.