Dränering i Tärendö

Dränering i Tärendö, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Tärendö. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tärendö. Du kanske bor i Tärendö och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Tärendö. För att få det bästa priset för dränering i Tärendö ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Tärendö

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Tärendö som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Aldenlövs Entreprenad
Männikkö 132
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Entreprenad AB
Heinonen 7
980 61 TÄRENDÖ

Pris för dränering i Tärendö

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Tärendö kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Tärendö rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Tärendö

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Tärendö. Nedan följer några fakta om den staden Tärendö där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Area: 39 hektar
Befolkning: 156, år 2010

Här kan du läsa mer om området Tärendö om du vill veta mer om Tärendö än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Tärendö, fanns det 2 olika dräneringsföretag att välja mellan i Tärendö. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Tärendö som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Tärendö

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Tärendö. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Tärendö från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Tärendö.