Dränering i Vittangi

Dränering i Vittangi, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Vittangi. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Vittangi. Du kanske bor i Vittangi och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Vittangi. För att få det bästa priset för dränering i Vittangi ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Vittangi

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Vittangi som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Vittangi Gräv AB
Paloniemiv. 20
980 10 Vittangi


Olof Koivuniemi AB
Paloniemiv. 22
980 10 Vittangi


Entreprenad Olof Koivuniemis HB
Paloniemiv. 22
980 10 Vittangi


Het AB
Gästisv. 29
980 10 Vittangi

Pris för dränering i Vittangi

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Vittangi kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Vittangi rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Vittangi

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Vittangi. Nedan följer några fakta om den staden Vittangi där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Area: 226,78 hektar
Befolkning: 784, år 2010

Här kan du läsa mer om området Vittangi om du vill veta mer om Vittangi än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Vittangi, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Vittangi. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Vittangi som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Norrbotten.

Husgrunder i Vittangi

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Vittangi. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Vittangi från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Vittangi.