Dränering i Tjällmo

Dränering i Tjällmo, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Tjällmo. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tjällmo. Du kanske bor i Tjällmo och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Tjällmo. För att få det bästa priset för dränering i Tjällmo ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Tjällmo

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Tjällmo som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Aktners Grävmaskiner AB
DOHN
590 34 Tjällmo

Pris för dränering i Tjällmo

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Tjällmo kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Tjällmo rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Tjällmo

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Tjällmo. Nedan följer några fakta om den staden Tjällmo där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Area: 71,11 hektar
Befolkning: 557, år 2010

Här kan du läsa mer om området Tjällmo om du vill veta mer om Tjällmo än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Tjällmo, fanns det 1 olika dräneringsföretag att välja mellan i Tjällmo. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Tjällmo som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Östergötland.

Husgrunder i Tjällmo

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Tjällmo. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Tjällmo från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Tjällmo.