Dränering i Degeberga

Dränering i Degeberga, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Degeberga. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Degeberga. Du kanske bor i Degeberga och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Degeberga. För att få det bästa priset för dränering i Degeberga ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Degeberga

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Degeberga som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Degeberga Grus & Schakt AB
Trollemöllav. 18
297 94 DEGEBERGA


PA Nilssons Mark och Fastighetstjänst
Ekdungev. 11
297 31 Degeberga


Degeberga Grus & Schakt AB
Trollemöllav. 18
297 94 DEGEBERGA


Mp Entreprenad Degeberga
Lillaforsv. 103
297 94 DEGEBERGA


Anders Pålsson
Ekenstams v. 50
297 94 DEGEBERGA

Pris för dränering i Degeberga

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Degeberga kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Degeberga rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Degeberga

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Degeberga. Nedan följer några fakta om den staden Degeberga där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Area: 174,68 hektar
Befolkning: 1291, år 2010

Här kan du läsa mer om området Degeberga om du vill veta mer om Degeberga än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Degeberga, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Degeberga. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Degeberga som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Skåne.

Husgrunder i Degeberga

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Degeberga. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Degeberga från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Degeberga.