Dränering i Fjälkinge

Dränering i Fjälkinge, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Fjälkinge. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Fjälkinge. Du kanske bor i Fjälkinge och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Fjälkinge. För att få det bästa priset för dränering i Fjälkinge ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Fjälkinge

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Fjälkinge som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

JF gräv och schakt
Gälltoftav. 34
290 34 FJÄLKINGE


Ivö Gräv
Ärkebiskopens v. 9
290 34 FJÄLKINGE


Grävfirman Viktor Ingvarsson AB
Elmqvists v. 22
290 34 FJÄLKINGE

Pris för dränering i Fjälkinge

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Fjälkinge kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Fjälkinge rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Fjälkinge

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Fjälkinge. Nedan följer några fakta om den staden Fjälkinge där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Area: 134,81 hektar
Befolkning: 1690, år 2010

Här kan du läsa mer om området Fjälkinge om du vill veta mer om Fjälkinge än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Fjälkinge, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Fjälkinge. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Fjälkinge som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Skåne.

Husgrunder i Fjälkinge

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Fjälkinge. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Fjälkinge från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Fjälkinge.