Dränering i Fleninge

Dränering i Fleninge, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Fleninge. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Fleninge. Du kanske bor i Fleninge och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Fleninge. För att få det bästa priset för dränering i Fleninge ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Fleninge

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Fleninge som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Söderlindhs
Fleningevägen 315
254 77 FLENINGE


Hn Gräv AB
Gunnarlundavägen 27
254 77 FLENINGE

Pris för dränering i Fleninge

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Fleninge kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Fleninge rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Fleninge

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Fleninge. Nedan följer några fakta om den staden Fleninge där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Area: 33 hektar
Befolkning: 192, år 2010

Här kan du läsa mer om området Fleninge om du vill veta mer om Fleninge än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Fleninge, fanns det 2 olika dräneringsföretag att välja mellan i Fleninge. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Fleninge som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Skåne.

Husgrunder i Fleninge

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Fleninge. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Fleninge från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Fleninge.