Dränering i Limhamn

Dränering i Limhamn, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Limhamn. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Limhamn. Du kanske bor i Limhamn och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Limhamn. För att få det bästa priset för dränering i Limhamn ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Limhamn

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Limhamn som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Trepe Markentreprenad AB
Castnersg. 2
216 16 Limhamn


Aarsleff Anläggning AB
Geijersg. 4 A
216 18 Limhamn


Sundlien AB
Övägen 15
216 43 Limhamn


Troberg, Kaj Stellan
076 - 647 45 00Ekroths Entreprenad AB
Gunnarstorpsg. 23
216 22 LIMHAMN

Pris för dränering i Limhamn

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Limhamn kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Limhamn rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Limhamn

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Limhamn. Nedan följer några fakta om den staden Limhamn där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Area: 102 hektar
Befolkning: 5674, år 2010

Här kan du läsa mer om området Limhamn om du vill veta mer om Limhamn än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Limhamn, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Limhamn. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Limhamn som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Skåne.

Husgrunder i Limhamn

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Limhamn. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Limhamn från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Limhamn.