Dränering i Lomma

Dränering i Lomma, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Lomma. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lomma. Du kanske bor i Lomma och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Lomma. För att få det bästa priset för dränering i Lomma ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Lomma

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Lomma som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Pierre Johan Georg Bergquist
Vinstorpsv. 56
234 41 Lomma


Demab Entreprenad AB
Mariedalsv. 1
234 35 LOMMA


K. Sundins Gräv och Schakt
Industrig. 2
234 36 Lomma


Lomma Kommun
Järng. 25
234 35 LOMMA


Lomma Markarbete AB
Slättängsg. 15
234 36 Lomma

Pris för dränering i Lomma

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Lomma kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Lomma rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Lomma

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Lomma. Nedan följer några fakta om den staden Lomma där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Area: 481,99 hektar
Befolkning: 10837, år 2010

Här kan du läsa mer om området Lomma om du vill veta mer om Lomma än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Lomma, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Lomma. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Lomma som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Skåne.

Husgrunder i Lomma

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Lomma. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Lomma från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Lomma.